Kalvlever med äpple, spenat och brynt kaprissmör

Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Kalvlever med äpple, spenat och brynt kaprissmör

För dig som tycker om kalvlever är detta ett spännande recept med smaker som inte brukar kombineras med lever. Äpple och spenat känns fräscht tillsammans med levern.

Kalvlever med äpple, spenat och brynt kaprissmör

Ingredienser

4 portioner
500 g kalvlever eller ungnötslever, skivad
2 msk smör eller margarin
2 äpplen (röda)
1 rödlök
200 g bladspenat (färsk)
1 msk smör eller margarin
ca 100 g smör eller margarin
4 msk kapris
1/2 dl hackad persilja

Gör så här

00:02:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.1 personer har röstat

Kommentar

Spenat passar inte till detta recept

Dick

2006-09-14

Testa liknande recept

Potatissallad med kallskuret
Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Supersmoothie med spenat och ingefära
Betyg 4.1 av 5.24 personer har röstat
Receptet har 8 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Grön currysill
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Krämig tonfiskpasta med kapris och spenat
Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grönsaksdrink med spenat och grönkål
Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Nyckelhålsmärkt.
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kyckling med kapris och rödbetor
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad