Kalvlever med äpple, spenat och brynt kaprissmör

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
1
Kalvlever med äpple, spenat och brynt kaprissmör

För dig som tycker om kalvlever är detta ett spännande recept med smaker som inte brukar kombineras med lever. Äpple och spenat känns fräscht tillsammans med levern.

Kalvlever med äpple, spenat och brynt kaprissmör

Ingredienser

4 portioner
500 g  kalvlever eller ungnötslever, skivad
2 msk  smör eller margarin
2   äpplen (röda)
1   rödlök
200 g  bladspenat (färsk)
1 msk  smör eller margarin
ca 100 g  smör eller margarin
4 msk  kapris
1/2 dl  hackad persilja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat

Kommentar

Spenat passar inte till detta recept

Dick

2006-09-14

Testa liknande recept

Stekt kalvlever med äpplen och bacon
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Potatiskompott med kalvlever och salvia
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Potatissallad med kallskuret
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Krämig tonfiskpasta med kapris och spenat
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grön currysill
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kyckling med kapris och rödbetor
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga