Kalvfilé i marsalasås

Betyg 3.6 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Kalvfilé i marsalasås

Kalvfilé i marsalasås är ett festligt, uppskattat och gott recept till bjudningen. Den möra kalvfilén serveras med en god sky av kalvfond, bacon och marsalavin.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2005

Kalvfilé i marsalasås

Ingredienser

4 portioner
500 g kalvfilé eller fläskfilé
1/2 dl vetemjöl
1 msk margarin (gärna flytande)
1/2 paket bacon (à 140 g)
salt
peppar
1 1/2 dl vatten
1 - 1 1/2 msk konc kalvfond
1 dl marsalavin

Gör så här

00:02:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Bjöd på denna rätt då min svärmor fyllde 80år! Använde fläskfilé och det uppskattades verkligen. Kommer med all säkerhet att bjuda på denna förträffliga rätt flr gånger.

    Eva

  • Blev bjuden på detta igår och det smakade uunderbart. Kan varmt rekommenderas!

    Anne-lie

Testa liknande recept

Kalvfrikassé med sparris
Betyg 2.8 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Schnitzel, grundrecept
Betyg 4.5 av 5.185 personer har röstat
Receptet har 25 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Skomakarlåda - Närke
Betyg 3.4 av 5.33 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Klassiska sillbullar med korintsås
Betyg 4.3 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Fläskfilé med stiltonsås
Betyg 4 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Saltimbocca med paprikapasta
Betyg 2.2 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad