Testa något annat än julskinka i år eller byt ut söndagssteken! Låt fläskkarré i bit tillagas långsamt i ugnen omgiven av en god cider, äpple, ingefära och kanel. Servera med skyn och en otroligt läcker sallad med honungsstekt brysselkål, salt halloumi och syrligt granatäpple.
Ett recept från:
Buffé
nr 12,
2013
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: Använd laktosfri halloumi (Zeta). Uteslut smör och stek i enbart olja.
Gör mjölkproteinfri: Ersätt halloumiosten med tofu eller annat mjölkfritt ostalternativ. Uteslut smör och stek i enbart olja.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Sofia
2022-12-13Detta måste testas !! Är lite intresserad av näringsvärde per portion! Skulle det gå och få det ??
Helen
2022-12-11Brysselkålen som vegetarisk rätt,utan fläskkarrén, har blivit en favorit på vårt julbord
Natalie
2022-11-07Bara testat brysselkålen - blev verkligen jätte gott, la till torrostade valnötter.