Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Enkel

Julskinka med senapsgriljering - Tips vid tidsbrist

Snabb tillagning av julskinka då du använder dig av en färdigkokt julskinka som du penslar med en blandning av äggula, senap och socker. Strö sedan ströbrödet över skinkan. Låt skinkan griljeras i ugnen tills den fått en härlig färg.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 10 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Sätt ugnen på 200°C.
  2. Blanda äggulan med senapen och sockret.
  3. Pensla skinkan med blandningen och strö över ströbrödet.
  4. Griljera tills skinkan fått fin färg.

Ingredienser

Portioner: 10
  • 1 äggula
  • 3 msk senap
  • 2 msk socker
  • 1 färdigkokt julskinka (à 1 kg)
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?