Julskinka med ingefärs- och honungsgriljering

Härligt doftande griljering till julskinkan med färsk ingefära, honung, senap, äggula och ströbröd. Traditionella, söta julsmaker med både svensk senap och dijonsenap. Blanda ihop griljeringen och pensla på skinkan, strö över ströbröd och ställ i ugnen. Griljera julskinkan gyllene.

Gör så här
00:10:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
15 stTips på vad man kan använda istället för senap mottages med tacksamhet......
Mari
Hej Mari! Oj, vilken knepig fråga.... ;) Det kanske kan fungera med äppelmos och lite extra ingefära? Eller varför inte byta ut ingefäran mot pepparrot? Lycka till. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
Jag har hälften av ströbrödet i griljeringen och hälften strör jag över skinkan innan jag skjuter in den i ugnen . Blir superbra 🥰
Desiree
Man får "dubbla budskap" gällande huruvida ströbrödet ska strös på efter man har penslat på griljeringen eller om det ska blandas direkt i griljeringen. Det står olika direktiv på olika ställen i receptet.
Linda
Denna griljering är fantastisk, gjorde den förra året till jul. Rekommenderas varmt !
Eva
Det är fel i receptet, ströbrödet kan omöjligen blandas i röran (som receptet säger) utam måste väl strös på sist????
Anders
Hej Anders! Det går faktiskt bra att blandas. Hälsningar Michelle
ICA-köket
Låter gott, måste pröva!
Monica
Vilken höjdare.
Sven-erik
Mycket intressant! Måste prova!
Kent
Så roligt med något nytt, verkar spännande ska pröva detta i år.
Leif
Det verkar mycket bra !!!
Gunne