Julskinka med apelsin- och rosmaringriljering

Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
0
Julskinka med apelsin- och rosmaringriljering

Annorlunda griljering till julskinkan med apelsin och rosmarin. Griljeringens bas är traditionell med honung och senap, dock dijonsenap. Blanda ihop och pensla på den kokta eller stekta skinkan, strö över ströbröd och griljera i ugn.

Julskinka med apelsin- och rosmaringriljering

Ingredienser

1 skinka
1 färdigkokt julskinka à ca 3 kg (gärna rapsgris)

Griljering

1 1/2 msk färsk hackad rosmarin
1 apelsin
1 msk flytande honung
2 msk dijonsenap
1 äggula
majsstärkelse (Maizena)
ca 1 dl ströbröd

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Julskinka med senapsgriljering
Betyg 3.7 av 5.
74 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Julskinka med ingefärs- och honungsgriljering
Betyg 4 av 5.
26 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vinkokt skinka med örter
Betyg 1.7 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Griljerad julskinka
Betyg 4.6 av 5.
164 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grekisk skinkstek
Betyg 3.7 av 5.
67 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Julskinka med senap- och tranbärsglaze
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga