Julkryddade portionsbröd

Betyg 2.4 av 5.27 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Julkryddade portionsbröd

Mumsiga julkryddade portionsbröd som även du med kraftig celiaki eller veteallergi kan äta. Arbeta samman degen med ingefära, nejlika samt pomeransskal och klicka ut i muffinspanna före de får jäsa. Avnjut dem varma och frys in de som inte går åt.

Julkryddade portionsbröd

Ingredienser

8 st
2 1/2 dl vatten
3 msk rapsolja
50 g jäst
1/2 tsk salt
1 tsk stötta pomeransskal
1/2 tsk stött nejlika
1/2 tsk malen ingefära
2 msk honung
ca 6 dl gluten, soja- och mjölkfri mjölmix (naturligt glutenfri)

Till muffinspannan

rapsolja

Gör så här

00:30:00
00:10:00
Recept och bild framtaget av barndietisten Sara Ask.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

Glögg
Betyg 4.6 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Johans julmumma
Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Kryddte
Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kryddiga veganska köttbullar av ris och kikärter
Betyg 3.5 av 5.33 personer har röstat
Receptet har 25 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Astrids värmande chai
Betyg 3.7 av 5.19 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Löksill med portvin
Betyg 4.3 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 8 kommentarer
Receptet tar Över 12 timmar att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad