Julkryddade portionsbröd

Betyg 2.4 av 5.27 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Julkryddade portionsbröd

Mumsiga julkryddade portionsbröd som även du med kraftig celiaki eller veteallergi kan äta. Arbeta samman degen med ingefära, nejlika samt pomeransskal och klicka ut i muffinspanna före de får jäsa. Avnjut dem varma och frys in de som inte går åt.

Julkryddade portionsbröd

Ingredienser

8 st
2 1/2 dl vatten
3 msk rapsolja
50 g jäst
1/2 tsk salt
1 tsk stötta pomeransskal
1/2 tsk stött nejlika
1/2 tsk malen ingefära
2 msk honung
ca 6 dl gluten, soja- och mjölkfri mjölmix (naturligt glutenfri)

Till muffinspannan

rapsolja

Gör så här

00:30:00
00:10:00
Recept och bild framtaget av barndietisten Sara Ask.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Glögg
    Betyg 4.6 av 5.13 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Astrids värmande chai
    Betyg 3.7 av 5.18 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Ljusa muffinsfrallor
    Betyg 2.7 av 5.158 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Gotlandslimpa
    Betyg 4.3 av 5.24 personer har röstat
    Receptet har 9 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Glutenfria vallmofrallor
    Betyg 2.9 av 5.117 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Klassisk gotlandslimpa
    Betyg 2.9 av 5.37 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad