Jowaneh mokliet (stekta kycklingvingar)

Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
2
Jowaneh mokliet (stekta kycklingvingar)

Jowaneh mokliet är stekta, saftiga och kryddiga kycklingvingar. Citron, koriander, vitlök och grillkrydda ger den här rätten intressanta och aromatiska smaker. Kycklingvingarna är goda att äta som de är och även en höjdare på buffébordet.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2004

Jowaneh mokliet (stekta kycklingvingar)

Ingredienser

5 portioner
500 g kycklingvingar
1 msk grillkrydda
2 msk olja
1 kruka finhackad färsk koriander
1 tsk salt
2 msk citronjuice
3 msk finhackad vitlök
2 tsk vatten
2 tomater
strimlat citronskal

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Jättebra! Jag bytte ut grillkryddan mot chilipulver som jag klappade in vingarna. Sen blandade jag in lite samtal oelek i koriander och vitlötsblandningen. Som tillbehör tog vi matvete.

Gunilla

2020-02-12

Gott! Hällde på lite grädde på slutet

Elsie

2014-07-06

Testa liknande recept

Martins marockanska revbensspjäll
Betyg 3.3 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Karré för hela familjen
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Jawaneh- Heta kycklingvingar
Betyg 3.2 av 5.
92 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kryddstekta kycklingvingar med ärthummus
Betyg 4.3 av 5.
28 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Hel grillad karré
Betyg 4.8 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Lammracks med rostade betor
Betyg 2.9 av 5.
27 personer har röstat
Under 60 min att tillaga