Jordgubbsswiss i strut

Marängswiss i strut med extra sommarkänsla i form av färska jordgubbar. Vispa syrad grädde, krossa maränger och skiva gubbarna. Sedan återstår bara att varva kulor med glass, grädde, marängsmulor och eventuell kolasås. Hugg in på momangen!

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1609 KJ / 386 kCal
Fett19 g
Salt0.21 g
Kolhydrater48 g
Protein4 g
Kommentar
Är "syrad grädde" i detta recept detsamma som crème fraîche?
Ella christina
2018-06-16Hej Ella! Nja, det finns en färdig produkt i mejerihyllan som heter syrad grädde. Den kan användas där du i dag använder vispgrädde, matlagningsgrädde eller crème fraiche. Så om du hellre vill ha crème fraiche går det säkert också bra. Hälsningar Michelle
ICA-köket
2018-06-18