Jordgubbscheesecake (lättare variant)
En lätt variant av recept på varm cheesecake med smak av citron och jordgubb. Jordgubbscheesecaken gör du av bland annat digestivekex, färskost, ägg och citron. Garnera efterrätten med jordgubbar!
Ingredienser
8 portioner
Botten
15 digestivekex
100 g lättmargarin (40 % fett)
Fyllning
400 g färskost (7 % fett)
2 ägg
1 dl socker
rivet skal av 1 citron
1 tsk vaniljsocker
1 l jordgubbar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Toppengod! Blandade även i 1/2 burk kesella
Elin
2013-07-298 portioner, haha! 4 tjejer slukade en hel kaka ihop på tjejmiddagen igår. Hade kiwi istället för jordgubbar. Supergott! Superlätt!
Kristina
2007-04-21Mycket god kaka! Tack för tipset om minde botten - blev perfekt.
Ann-sofi
2006-06-28