En lätt variant av recept på varm cheesecake med smak av citron och jordgubb. Jordgubbscheesecaken gör du av bland annat digestivekex, färskost, ägg och citron. Garnera efterrätten med jordgubbar!
Ingredienser
8 portioner
Botten
15
digestivekex
100
g
lättmargarin (40 % fett)
Fyllning
400
g
färskost (7 % fett)
2
ägg
1
dl
socker
rivet skal av 1
citron
1
tsk
vaniljsocker
1
l
jordgubbar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
68
7 st
Kommentarer
Elin
2013-07-29
Toppengod! Blandade även i 1/2 burk kesella
Kristina
2007-04-21
8 portioner, haha! 4 tjejer slukade en hel kaka ihop på tjejmiddagen igår. Hade kiwi istället för jordgubbar. Supergott! Superlätt!
Ann-sofi
2006-06-28
Mycket god kaka! Tack för tipset om minde botten - blev perfekt.
Kommentarer
Elin
2013-07-29Toppengod! Blandade även i 1/2 burk kesella
Kristina
2007-04-218 portioner, haha! 4 tjejer slukade en hel kaka ihop på tjejmiddagen igår. Hade kiwi istället för jordgubbar. Supergott! Superlätt!
Ann-sofi
2006-06-28Mycket god kaka! Tack för tipset om minde botten - blev perfekt.