En fräsch bakad cheesecake med kardemumma och citron med botten av digestivekex. Cheesecaken får fin syra av crème fraiche och färskost, citronskal och mynta. Går bra att förbereda och förvara i frysen. Toppa med bär vid servering.
Ett recept från:
Buffé
nr 4,
2017
Kontrollera noga innehållet i godisäggen.
Innehåller mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfria digestivekex.
Gör laktosfri: kontrollera innehållet i kexen. Välj laktosfria produkter av matfett, färskost och crème fraiche.
Kommentarer
Johanna
2022-08-07Goda smaker men botten blev svampig och rinnig när den inte förgräddats.
Rose
2022-04-17Enkel att göra och jättegod!
Mona
2022-04-17Jag hann inte smaka själv för den åkte med maken genom halva Sverige till svärmor. De sa att det var den godaste dessert de ätit. Jag litar på dem, de är kinkiga. 😀