En fräsch bakad cheesecake med kardemumma och citron med botten av digestivekex. Cheesecaken får fin syra av crème fraiche och färskost, citronskal och mynta. Går bra att förbereda och förvara i frysen. Toppa med bär vid servering.
Ett recept från:
Buffé
nr 4,
2017
Innehåller mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfria digestivekex.
Gör laktosfri: kontrollera innehållet i kexen. Välj laktosfria produkter av matfett, färskost och crème fraiche.
Kommentarer
Karin
7/25/2020Mycket god - toppklass!
Sabina
6/10/2020Riktigt god! Fick bra betyg av alla mina vänner 😊 Lakritsen var inte så starkt i smaken som jag väntade, så om man vill ha så att det smakar mycket får man nog lägga till lite mer.
Kicki
4/18/2020Har haft den i ugnen i 30 min men den verkar inte stanna. Ska man ta ut den iaf eller låta den vara kvar en stund till.
Redaktionen ICAse
4/20/2020Hej Kicki! Som bekant så är alla ugnar olika. Man ska grädda cheesecaken tills den stannar. Vissa ugnar kräver längre tid än 30 minuter. Hoppas att du gillar den! Hälsningar Elina