Jordgubbar i limoncello med mynta och råkräm

En härlig sommardessert med bär marinerade i den italienska citronlikören limoncello. Blanda ihop en len råkräm av vispad grädde, äggulor och vanilj att servera till. Godare än så här blir det knappast – och balansen mellan sött och syrligt är utsökt.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2015

Gör så här
01:00:00
01:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2096 KJ / 501 kCal
Fett33 g
Salt0.07 g
Kolhydrater37 g
Protein4 g
Kommentarer
3 stHelt sjukt gott! Funkade superbra att ersätta mjölk-grädden med oatlys havregrädde
Cecilia
Det var bara sååå gott. Kommer göra detta många gånger. Hade inte i nå socker på jordgubbarna dock.
Helena
Det var bara sååå gott. Kommer göra detta många gånger. Hade inte i nå socker på jordgubbarna dock.
Helena