Johns gubbröra

Betyg 3 av 5.52 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Johns gubbröra

Gubbröra tillagar du snabbt och lätt själv. Ägg, ansjovis, rödlök och dill är en ypperlig kombination av smaker som förenas i den här gubbröran. Med crème fraîche och majonnäs blir det en härligt krämig röra.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2008

Johns gubbröra

Ingredienser

4 portioner
4 hårdkokta ägg
1 burk ansjovis (à 80 g)
2 msk finhackad rödlök
2 msk hackad dill
1 msk majonnäs
1 msk crème fraiche
1 msk spad från ansjovis

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

4 st
  • Jätte gott

    Rolf

  • Lättgjord och väldigt god

    Lena

  • Jättegod

    Ingela

Näringsvärde per portion

Energi632 KJ / 151 kCal
Fett11 g
Salt1.6 g
Kolhydrater3 g
Protein9 g

Testa liknande recept

Gubbröra med senap
Betyg 3.6 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Gubbröra med kapris
Betyg 2.5 av 5.82 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Klassisk gubbröra med ansjovis
Betyg 2.5 av 5.1325 personer har röstat
Receptet har 36 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Gubbröra
Betyg 2.2 av 5.95 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Krossad aspargespotatis med ansjovis och gräddfil
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Cheesecakecrème med morot, dillgranola och ansjovis
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad