Johns gubbröra

Betyg 3 av 5.52 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Johns gubbröra

Gubbröra tillagar du snabbt och lätt själv. Ägg, ansjovis, rödlök och dill är en ypperlig kombination av smaker som förenas i den här gubbröran. Med crème fraîche och majonnäs blir det en härligt krämig röra.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2008

Johns gubbröra

Ingredienser

4 portioner
4 hårdkokta ägg
1 burk ansjovis (à 80 g)
2 msk finhackad rödlök
2 msk hackad dill
1 msk majonnäs
1 msk crème fraiche
1 msk spad från ansjovis

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

4 st
  • Jätte gott

    Rolf

  • Lättgjord och väldigt god

    Lena

  • Jättegod

    Ingela

  • Enkelt o smärtfritt

    Barbro

Näringsvärde per portion

Energi632 KJ / 151 kCal
Fett11 g
Salt1.6 g
Kolhydrater3 g
Protein9 g

Testa liknande recept

  • Gubbröra med kapris
    Betyg 2.5 av 5.82 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Gubbröra med senap
    Betyg 3.6 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Gubbröra
    Betyg 2.2 av 5.95 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Klassisk gubbröra med ansjovis
    Betyg 2.5 av 5.1325 personer har röstat
    Receptet har 36 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Torsk med dill- och ansjovissås
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad