Johannas fyrkantiga kokosbollar
Om du vill bjuda dina gäster på ett överraskande fika kan du prova dessa fyrkantiga kokosbollar, eller skumbollar, med rostad riven kokos. Det fluffiga skummet som stelnar i kylskåpet är ofattbart sött och gott och har en fin smak av vanilj i botten.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2003
Ingredienser
1 sats
2 dl kokos
1 msk gelatinpulver
3 msk vatten
5 dl strösocker
1 dl vatten
2 äggvitor
1 msk vaniljsocker
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Mycket socker
Birgitta
2023-01-06Gott, enkelt att göra men kanske lite för söt.Barnbarnen gillade dessa
May-britt
2006-06-09jättegod när dom väl är färdig för att åka ner till munnen.. mums. Alla borde få smaka dessa goda kokosbollar som är fyrkantiga
Marie
2005-12-21