Johannas fyrkantiga kokosbollar

Betyg 2.9 av 5.
33 personer har röstat
3
Johannas fyrkantiga kokosbollar

Om du vill bjuda dina gäster på ett överraskande fika kan du prova dessa fyrkantiga kokosbollar, eller skumbollar, med rostad riven kokos. Det fluffiga skummet som stelnar i kylskåpet är ofattbart sött och gott och har en fin smak av vanilj i botten.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2003

Johannas fyrkantiga kokosbollar

Ingredienser

1 sats
2 dl  kokos
1 msk  gelatinpulver
3 msk  vatten
5 dl  strösocker
1 dl  vatten
2   äggvitor
1 msk  vaniljsocker

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.9 av 5.
33 personer har röstat

Kommentarer

Mycket socker

Birgitta

2023-01-06

Gott, enkelt att göra men kanske lite för söt.Barnbarnen gillade dessa

May-britt

2006-06-09

jättegod när dom väl är färdig för att åka ner till munnen.. mums. Alla borde få smaka dessa goda kokosbollar som är fyrkantiga

Marie

2005-12-21

Testa liknande recept

Morotskaka i långpanna
Betyg 2.7 av 5.
219 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Kokoskaka med vaniljglass och passionsfrukt
Betyg 4.4 av 5.
34 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Silviakaka
Betyg 4.3 av 5.
1348 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Kladdkaka med kokostosca
Betyg 3.5 av 5.
287 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rostad müsli med kokos och nötter
Betyg 3.6 av 5.
192 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Jordnötskakor med marshmallows, kokos och banan
Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga