Johannas fyrkantiga kokosbollar

Betyg 2.9 av 5.33 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Johannas fyrkantiga kokosbollar

Om du vill bjuda dina gäster på ett överraskande fika kan du prova dessa fyrkantiga kokosbollar, eller skumbollar, med rostad riven kokos. Det fluffiga skummet som stelnar i kylskåpet är ofattbart sött och gott och har en fin smak av vanilj i botten.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2003

Johannas fyrkantiga kokosbollar

Ingredienser

1 sats
2 dl kokos
1 msk gelatinpulver
3 msk vatten
5 dl strösocker
1 dl vatten
2 äggvitor
1 msk vaniljsocker

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Mycket socker

Birgitta

2023-01-06

Gott, enkelt att göra men kanske lite för söt.Barnbarnen gillade dessa

May-britt

2006-06-09

jättegod när dom väl är färdig för att åka ner till munnen.. mums. Alla borde få smaka dessa goda kokosbollar som är fyrkantiga

Marie

2005-12-21

Testa liknande recept

Morotsrutor
Betyg 2.7 av 5.220 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kokoskaka med vaniljglass och passionsfrukt
Betyg 4.5 av 5.37 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Mockarutor
Betyg 3.3 av 5.1344 personer har röstat
Receptet har 57 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Påskschack-kaka
Betyg 2.9 av 5.53 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ryttarkaka - kladdkaka med tosca
Betyg 3.6 av 5.304 personer har röstat
Receptet har 23 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Silviakaka
Betyg 4.3 av 5.1550 personer har röstat
Receptet har 134 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad