Johannas fyrkantiga kokosbollar

33
3
Johannas fyrkantiga kokosbollar

Om du vill bjuda dina gäster på ett överraskande fika kan du prova dessa fyrkantiga kokosbollar, eller skumbollar, med rostad riven kokos. Det fluffiga skummet som stelnar i kylskåpet är ofattbart sött och gott och har en fin smak av vanilj i botten.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2003

Johannas fyrkantiga kokosbollar

Ingredienser

1 sats
2 dl kokos
1 msk gelatinpulver
3 msk vatten
5 dl strösocker
1 dl vatten
2 äggvitor
1 msk vaniljsocker

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

33

Kommentarer

Birgitta

2023-01-06

Mycket socker

May-britt

2006-06-09

Gott, enkelt att göra men kanske lite för söt.Barnbarnen gillade dessa

Marie

2005-12-21

jättegod när dom väl är färdig för att åka ner till munnen.. mums. Alla borde få smaka dessa goda kokosbollar som är fyrkantiga

Testa liknande recept

Pannacotta med kokos
Marshmallows
Silviakaka
Mockarutor
Påskschack-kaka