Johannas fyrkantiga kokosbollar

Betyg 2.9 av 5.33 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Johannas fyrkantiga kokosbollar

Om du vill bjuda dina gäster på ett överraskande fika kan du prova dessa fyrkantiga kokosbollar, eller skumbollar, med rostad riven kokos. Det fluffiga skummet som stelnar i kylskåpet är ofattbart sött och gott och har en fin smak av vanilj i botten.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2003

Johannas fyrkantiga kokosbollar

Ingredienser

1 sats
2 dl kokos
1 msk gelatinpulver
3 msk vatten
5 dl strösocker
1 dl vatten
2 äggvitor
1 msk vaniljsocker

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

3 st
  • Mycket socker

    Birgitta

  • Gott, enkelt att göra men kanske lite för söt.Barnbarnen gillade dessa

    May-britt

  • jättegod när dom väl är färdig för att åka ner till munnen.. mums. Alla borde få smaka dessa goda kokosbollar som är fyrkantiga

    Marie

Testa liknande recept

  • Marshmallows
    Betyg 2.7 av 5.113 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Silviakaka
    Betyg 4.3 av 5.1644 personer har röstat
    Receptet har 153 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Mockarutor
    Betyg 3.3 av 5.1349 personer har röstat
    Receptet har 57 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Påskschack-kaka
    Betyg 2.9 av 5.53 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad