Ett tjusigt recept på Janssons frestelse i miniformat att servera vid festliga tillfällen. Du gör rätten av bland annat potatis, lök, ansjovis, smör och grädde.
Ett recept från:
Buffé
nr 12,
2005
Fri från gluten och ägg.
Gör mjölkfri: byt smör mot mjölkfritt margarin och vispgrädden mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jaana
2022-07-15Jag är inte så bra på att göra Jansson och tycker själv inte om Jansson. Den här lyckades jag med och fick beröm av de som måste ha Jansson till jul och gärna påsk.
Per
2021-12-22T.om. barn o barnbarn som annars inte gillar Jansson käkar av hjärtans lust!
Julia
2008-12-17Detta recept är en absolut favorit hos oss. Vi gör aldrig några små formar utan lägger allt i en stor. Den är bra till barn som inte gillar ansjovis (och vuxna) för smaken blir inte så stark. Kan verkligen rekommenderas!