Jacobs tomatsalsa
En het salsa passar utmärkt att servera till grillat kött eller kyckling. Blanda ihop en härlig tomatsalsa på tomater, paprika, äpple, koriander, jalapeño och limejuice och njut av de goda smakerna.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2003
Ingredienser
6 portioner
500 g krossade tomater
1 burk grillad paprika à 290 g (spar oljan)
1 grön paprika
1 - 2 jalapeño
1 äpple
1 kruka koriander
1 rödlök
1 - 2 vitlöksklyftor
2 msk rödvinsvinäger
juice av 1 pressad lime
1 msk socker
1 tsk salt
1 krm spiskummin
1 krm kajennpeppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Supergod salsa som vi gör varje sommar
Britt-inger
2020-05-18Gott till allt grillat som tillbehör. Mums!
Cristin
2005-06-02Gott till kycklingfilé brynt i grillpanna och färdigstekt i ugn. Klyftpotatis också.
Rolf
2004-02-26