Cantuccini, biscotti eller mandelskorpor – kärt barn har många namn! Knapriga skorpor med tydlig smak av mandel och en hint av citron. Doppa dem i kaffe, smula över eller servera på klassiskt italienskt vis med vin santo.
Ett recept från:
Buffé
nr 5,
2012
Innehåller gluten och ägg. Fri från laktos och mjölkprotein.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Aida
2022-12-21Samma problem med torrt det. Har använt olivolja men lite osäker hur gått det blev !
Pia
2021-04-15Har nu använt mig av receptet för andra gången, behövs ingen vätska eller olja. Så himlans bra recept och beroendeframkallande goda
Felicia
2020-10-01Som tidigare person skrivit: degen blir alldeles för torr och behöver mer vätska, adderade ca 1/2dl olivolja tills jag hade en perfekt konsistens på degen. Supergoda!
Redaktionen ICAse
2020-11-03Hej Felicia! Ursäkta sent svar. Våra kockar har sett över receptet och de hälsar att det går att få ihop degen (utan olja) när man knådar ihop den med händerna. Vi har också ändrat det i texten nu. Men kul att höra att du gillade skorporna! Hälsningar Elina