Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Isterband special med kapris

Isterband special med kapris är ett mättande och gott alternativ till vardagsmiddagen. Isterbanden, potatisen, kapris och grovhackad persilja blandas ihop och serveras med ägg och inlagda rödbetor.

Detta är ett recept från Buffé nr 1, 2002
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

Receptet är avsett för 4 portioner.

  1. Skär ett snitt tvärs över 4 isterband. Dra av skinnet och grovhacka innanmätet.
  2. Stek potatisen i olja tills den blivit mjuk och ev fått fin färg. Finhacka löken och låt fräsa med ett par minuter. Salta och peppra. Lägg över potatisen på ett fat.
  3. Stek isterbandshacket i 5 minuter. Rör om då och då. Blanda i stekpotatisen, kapris samt grovhackad persilja.
  4. Smaka av med salt och peppar. Lägg upp på tallrikar och toppa med stekt ägg. Servera med inlagda rödbetor.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 4 isterband
  • ca 400 g fryst, tärnad potatis
  • 2 msk olja
  • 2 gula lökar
  • 1/2 dl kapris
  • salt och peppar
  • 1 dl grovhackad persilja
  • ägg
  • inlagda rödbetor
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?