Isterband med tomatkokt matvete och oliver
En riktig korvmåltid där både isterband och prinskorv ingår. Servera ihop med en matvetesallad med tomater, basilika och kalamataoliver. Avsluta med en klick gräddfil.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 36 2011
Ingredienser
4 portioner
2 isterband
240 g prinskorv
1 msk smör eller margarin
1 dl gräddfil till servering
salt
peppar
Tomatkokt matvete
2 burkar matvete (à 400 g)
1 gul lök
1 msk olivolja
1 burk körsbärstomater (à 400 g)
2 tsk honung
1 dl kärnfria kalamataoliver
1 kruka hackad basilika
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3492 KJ / 835 kCal
Fett40.3 g
Kolhydrater94.6 g
Protein24.4 g
Kommentar
Matvete är inte glutenfritt! Använd ris i stället så blir det glutenfritt. Låter annars som en riktigt god vardagsrätt.
Eva
2011-09-06