Ischoklad

Smarrig ischoklad som är superenkel att tillaga. Utmärkt att lägga i en fin ask och ta med som gå-bort-present. Du kan även smaksätta ischokladen med till exempel konjak eller rom för att få en mer vuxenanpassad smak.

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Näringsvärdet är beräknat per bit på 60 st.
Energi220 KJ / 53 kCal
Fett5 g
Salt0 g
Kolhydrater3 g
Protein0 g
Kommentarer
16 stExtremt felbalanserat recept. Ska vara hälften så mycket kokosfett!
Haleh
Det vore bra att tala om att det ska smältas på låg värme, det finns ju nybörjare. Choklad och cocosfett förstört!
Lars åke
För 200 g choklad så ska det vara 160 g kokosfett om man omvandlar detta receptet. Personligen tar jag halva mängden kokosfett mot chokladmängden.
Niclas
Varför gör ni recept med 250 gram choklad men säljer 200 gram i förpackningen?
Carina
Alldeles förycket kokosfett. Smakar i stort sett bara kokos. Halvera mängden kokosfett så blir det mycket bättre.
Patrik
Jag rev i apelsinskal och använde mörk choklad. Mycket nöjd med receptet. Enkelt och gott.
Anita
Det går visst. Tryck på de tre små punkterna bredvid "Gilla symbolen" längs upp. Då får du bl.a. ett Skriv ut- alternativ.
Leif
Varför kan jag inte printa receptet ??
Pia
Ett tips är att istället för rom och konjak är att man Cointreau
Andreas
Ett smaktips är att ha i kokos, blir kanongott
Liselotte