Inlagd paprika

Betyg 2 av 5.25 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Inlagd paprika

Genom att lägga in paprikan blir den saftigare och smakrikare. Konsistensen blir mjukare när paprikan har rostats eller grillats och kan dra åt sig olivolja och vitlök bättre. Supergott att servera med en god köttbit på grillfesten.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 1997

Inlagd paprika

Ingredienser

4 portioner
3 paprikor (valfri färg)
2 dl olivolja
2 vitlöksklyftor
salt
peppar

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.25 personer har röstat

Kommentar

Hur länge kan man förvara dom?

Christina

2016-09-18

Testa liknande recept

Blodapelsin- och vallmokaka
Betyg 4.9 av 5.23 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Bulldeg - grundrecept på vetedeg
Betyg 3.6 av 5.36 personer har röstat
Receptet har 12 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Långpannekaka med hallon
Betyg 4.8 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Mjuk pepparkaka med glasyr
Betyg 3 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Foliebakad sötpotatis
Betyg 2.5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Mjuk pepparkaka med apelsin och glasyr
Betyg 3.1 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad