Inlagd paprika

Betyg 2 av 5.
25 personer har röstat
1
Inlagd paprika

Genom att lägga in paprikan blir den saftigare och smakrikare. Konsistensen blir mjukare när paprikan har rostats eller grillats och kan dra åt sig olivolja och vitlök bättre. Supergott att servera med en god köttbit på grillfesten.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 1997

Inlagd paprika

Ingredienser

4 portioner
3   paprikor (valfri färg)
2 dl  olivolja
2   vitlöksklyftor
salt och peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
25 personer har röstat

Kommentar

Hur länge kan man förvara dom?

Christina

2016-09-18

Testa liknande recept

Mjuk pepparkaka med glasyr
Betyg 2.8 av 5.
16 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Bulldeg - grundrecept på vetedeg
Betyg 3.6 av 5.
34 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Blodapelsin- och vallmokaka
Betyg 5 av 5.
20 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Mjuk pepparkaka med apelsin och glasyr
Betyg 3.1 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Foliebakad sötpotatis
Betyg 2.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Chai-nektariner
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga