Inlagd paprika
![Inlagd paprika](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_142324/cf_259/inlagd_paprika.jpg)
Genom att lägga in paprikan blir den saftigare och smakrikare. Konsistensen blir mjukare när paprikan har rostats eller grillats och kan dra åt sig olivolja och vitlök bättre. Supergott att servera med en god köttbit på grillfesten.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 1997
![Inlagd paprika](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_142324/cf_259/inlagd_paprika.jpg)
Ingredienser
4 portioner
3 paprikor (valfri färg)
2 dl olivolja
2 vitlöksklyftor
salt och peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Hur länge kan man förvara dom?
Christina
2016-09-18