Inlagd paprika

Betyg 2 av 5.25 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Inlagd paprika

Genom att lägga in paprikan blir den saftigare och smakrikare. Konsistensen blir mjukare när paprikan har rostats eller grillats och kan dra åt sig olivolja och vitlök bättre. Supergott att servera med en god köttbit på grillfesten.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 1997

Inlagd paprika

Ingredienser

4 portioner
3 paprikor (valfri färg)
2 dl olivolja
2 vitlöksklyftor
salt
peppar

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Hur länge kan man förvara dom?

    Christina

Testa liknande recept

  • Långpannekaka med hallon
    Betyg 4.3 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Blodapelsin- och vallmokaka
    Betyg 4.9 av 5.25 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Bulldeg - grundrecept på vetedeg
    Betyg 3.7 av 5.37 personer har röstat
    Receptet har 14 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Mjuk pepparkaka med apelsin och glasyr
    Betyg 3.1 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Mjuk pepparkaka med glasyr
    Betyg 3 av 5.18 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad