Inkokta grisfötter

Betyg 4 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Inkokta grisfötter

Grisfötterna får koka länge tills de blir alldeles möra och får sedan suga åt sig smakerna från saltlaken. Helt klart ett måste på julbordet för dig som gillar grisfötter!

Ett runt fat med grisfötter.

Ingredienser

4 portioner
4 kluvna grisfötter (8 halvor)
2 tsk salt

Saltlake

10 dl vatten
2 msk salt
1 1/2 msk strösocker

Gör så här

00:05:00
03:00:00
10:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Skall jag verkligen hälla av kokvattnet om jag vill ha gelén???

    Bertil

    Hej Bertil! Om du vill använda kokvattnet till att göra gelé så ska du absolut ta vara på vätskan. Lycka till med julmaten! Hälsningar Elina

    ICA-köket

  • Dom ska väl ligga i saltlaken i ca 10 timmar eller

    Britt-marie

    Hej Britt-Marie! Japp, de ska ligga 10 timmar och dra i lagen innan man äter dem. Hälsningar Michelle

    ICA-köket

Testa liknande recept

  • Senapsgriljerade grisfötter
    Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Saffransfudge
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Flädersirap
    Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Kokt brysselkål
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Pepparkakskärleksmums
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad