Indisk vegogryta med couscous

Betyg 4.5 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Indisk vegogryta med couscous

Smakrik och snabb att laga är denna Indieninspirerade gryta som innehåller både vegobitar och blomkål. Perfekt tandoorismak ger den färdiga såsen och till det serveras couscous med vackert röda granatäppelkärnor.

Indisk vegogryta med couscous

Ingredienser

4 portioner

Couscous

4 dl vatten
2 tsk spiskummin
2 msk olivolja
2 krm salt
4 dl couscous
1 kruka mynta
1 granatäpple
1 förp tandoorisås (à 350 g)
200 ml kokosmjölk
1 förp opanerade vegobitar (à 300 g)
300 g fryst blomkål

Gör så här

00:20:00
00:05:00
00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Det var lite osalt.

    Kerstin

Testa liknande recept

  • Couscous med fänkål och dill
    Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Lammkorv och couscoussallad med spenat
    Betyg 3.4 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Fetafyllda squashskivor
    Betyg 3.8 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad