Hummerlag

Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Hummerlag

Snabblagad hummerlag som ger fantastiska smaker och gör hummern otroligt mör! Lättöl, dill, vatten, salt och socker är allt som krävs för detta enkla recept.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 1999

Hummerlag

Ingredienser

3 liter
2 l vatten
1 l bayerskt lättöl (mörkt)
1 dl grovt salt
4 msk socker
100 g dillstjälkar

Gör så här

12:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.2 personer har röstat

Kommentar

Den frysta hummern blir toppen efter att den legat i denna lag. Till och med godare än många färska humrar.

Veronica

2002-12-27

Testa liknande recept

Ostron med champagnevinägrett
Betyg 3.6 av 5.48 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Biff med lök
Betyg 3.8 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Hummer naturell med tre såser
Betyg 3.3 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Sabayonne
Betyg 3 av 5.17 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kiwisorbet
Betyg 2.6 av 5.21 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Karamell som kronan på verket
Betyg 3.2 av 5.24 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad