Hummerlag
![Hummerlag](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Snabblagad hummerlag som ger fantastiska smaker och gör hummern otroligt mör! Lättöl, dill, vatten, salt och socker är allt som krävs för detta enkla recept.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 1999
![Hummerlag](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
3 l
2 l vatten
1 l bayerskt lättöl (mörkt)
1 dl grovt salt
4 msk socker
100 g dillstjälkar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Den frysta hummern blir toppen efter att den legat i denna lag. Till och med godare än många färska humrar.
Veronica
2002-12-27