Hummerlag

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
1
Hummerlag

Snabblagad hummerlag som ger fantastiska smaker och gör hummern otroligt mör! Lättöl, dill, vatten, salt och socker är allt som krävs för detta enkla recept.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 1999

Hummerlag

Ingredienser

3 liter
2 l vatten
1 l bayerskt lättöl (mörkt)
1 dl grovt salt
4 msk socker
100 g dillstjälkar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentar

Den frysta hummern blir toppen efter att den legat i denna lag. Till och med godare än många färska humrar.

Veronica

2002-12-27

Testa liknande recept

Biff med lök
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ostron med champagnevinägrett
Betyg 3.6 av 5.
48 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Sabayonne
Betyg 3 av 5.
17 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Hummer naturell med tre såser
Betyg 3.3 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pilgrimsmusslor på spenatbädd
Betyg 3.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Falska körsbär
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga