Hummerlag

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
1
Hummerlag

Snabblagad hummerlag som ger fantastiska smaker och gör hummern otroligt mör! Lättöl, dill, vatten, salt och socker är allt som krävs för detta enkla recept.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 1999

Hummerlag

Ingredienser

3 l
2 l  vatten
1 l  bayerskt lättöl (mörkt)
1 dl  grovt salt
4 msk  socker
100 g  dillstjälkar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentar

Den frysta hummern blir toppen efter att den legat i denna lag. Till och med godare än många färska humrar.

Veronica

2002-12-27

Testa liknande recept

Ostron med champagnevinägrett
Betyg 3.6 av 5.
48 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Biff med lök
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Hummer naturell med tre såser
Betyg 3.3 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Falska körsbär
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Sabayonne
Betyg 3 av 5.
17 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kiwisorbet
Betyg 2.6 av 5.
21 personer har röstat
Över 60 min att tillaga