Rejäl och härlig höstlig paj. Pajen har en mättande fyllning med krispiga morötter och palsternackor. Perfekt till vickning eller fredagsmys med en krispig sallad.
Ett recept från:
Buffé
nr 9,
2001
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Helena
2021-08-01Helt suverän deg. Den är ordentligt sammanhållen (gummiaktig som nån annan skrev), vilket gör att den blir lättarbetad. Jag använder alltid ert recept på oavsett paj.
Melina
2020-10-07Kvargen gjorde att pajdegen blev gummi-aktig. Alldeles för mycket fyllning och vätska. Jag saltade och fräste på fyllningen för att få bort lite av vätskan, men det hjälpte tyvärr inte.
Annika
2014-02-02Blev för mycket fyllning och en rinnig äggstanning (hade bara i 2 dl mjölk), men trots detta var det riktigt gott. Serverade med avocado, tomater, kvarg och salsa - ett hett tips! Salsan passade superbra med pajen.