Honungsrostade solroskärnor med skuren frukt

Betyg 3.5 av 5.
6 personer har röstat
0
Honungsrostade solroskärnor med skuren frukt

En nyttig och färggrann dessert som du tillagar på under 15 minuter. Skala, skär och blanda den härliga frukten bestående av apelsin, banan och kiwi. Rosta solroskärnorna, ringla över honung och salt och häll dem slutligen över frukten. Klart!

Honungsrostade solroskärnor med skuren frukt

Ingredienser

4 portioner
2   kiwi
2   bananer
1   apelsin
1 dl  solroskärnor
1 msk  honung
1 tsk  salt

För alla

Rätten är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi832 KJ / 199 kCal
Fett7.9 g
Kolhydrater25.2 g
Protein4.7 g

Testa liknande recept

Gino med vaniljglass
Betyg 3.6 av 5.
23 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Chokladfondue med frukt
Betyg 4.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Apelsinzabaionegratinerad frukt
Betyg 3.3 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fruktsallad med passionsfrukt
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Fruktsallad med nötter och honung
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Dessertwok
Betyg 3.3 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga