Bakad ost med cruditésallad

Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
0
Bakad ost med cruditésallad

Crudité är franska och betyder råa, krispiga grönsaker. I detta recept består cruditésalladen av päron, fänkål och selleri som blandas med en syrlig vinägrett och serveras som tillbehör till krämig, brieost i ugn.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2021

Bakad ost med cruditésallad

Ingredienser

6 portioner

Sallad

2 fasta päron
1 fänkål
3 stjälkar stjälkselleri

Vinägrett

1 msk flytande honung
1 msk rödvins- eller sherryvinäger
1 msk olivolja
1 krm salt
1 krm svartpeppar

Ost

1 hel krämig dessertost (t ex Mont d´Or eller Camembert, à 500 g)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Varma krustader med brie och hjortron
Betyg 5 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Bakad brie med fikon, nötter och lönnsirap
Betyg 4.1 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Brietårta med honung och torkad frukt
Betyg 3.6 av 5.
87 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Päronmarmelad med ingefära
Betyg 4 av 5.
143 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Päronkompott
Betyg 4.4 av 5.
26 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Bakad brie i bröd
Betyg 4.7 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga