Hollandaisestuvade grönsaker till kokt fisk

Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Hollandaisestuvade grönsaker till kokt fisk

Hollandaisestuvade grönsaker är fantastiskt gott att servera istället för hollandaisesås till en bit kokt fisk. Majskorn, paprika, purjolök och gräslök blandas med färdig hollandaisesås till ett vackert och gott tillbehör. Servera till exempel till hälleflundra eller torsk och kokt potatis.

Hollandaisestuvade grönsaker till kokt fisk

Ingredienser

4 portioner
600 g torsk eller hälleflundra
1 l vatten
2 - 3 msk salt

Hollandaisestuvade grönsaker

1 1/2 burk hollandaisesås (à 230 g)
2 msk majskorn
2 msk gröna ärtor
1/2 finskuren gul paprika
1/2 finskuren röd paprika
15 cm fnskuren purjolök
1 knippe finskuren gräslök

Tillbehör

kokt potatis

Gör så här

00:04:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

Blir vår fredagslunch

Margareta

2017-05-18

Testa liknande recept

Vit sparris med gröna ärtor och räk- och pepparrotshollandaise
Betyg 4.6 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Caesarsallad Original
Betyg 3.1 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Smögenröra
Betyg 3.7 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Anka Provencale med råstekt potatis
Betyg 3.6 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kyckling- och varm pastasallad
Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pulled pork med chili bearnaise och lime aioli
Betyg 4.7 av 5.47 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad