Hollandaisestuvade grönsaker till kokt fisk

Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Hollandaisestuvade grönsaker till kokt fisk

Hollandaisestuvade grönsaker är fantastiskt gott att servera istället för hollandaisesås till en bit kokt fisk. Majskorn, paprika, purjolök och gräslök blandas med färdig hollandaisesås till ett vackert och gott tillbehör. Servera till exempel till hälleflundra eller torsk och kokt potatis.

Hollandaisestuvade grönsaker till kokt fisk

Ingredienser

4 portioner
600 g torsk eller hälleflundra
1 l vatten
2 - 3 msk salt

Hollandaisestuvade grönsaker

1 1/2 burk hollandaisesås (à 230 g)
2 msk majskorn
2 msk gröna ärtor
1/2 finskuren gul paprika
1/2 finskuren röd paprika
15 cm fnskuren purjolök
1 knippe finskuren gräslök

Tillbehör

kokt potatis

Gör så här

00:04:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Blir vår fredagslunch

    Margareta

Testa liknande recept

  • Caesarsallad Original
    Betyg 3.1 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Moules à la crème
    Betyg 4.7 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Smögenröra
    Betyg 3.7 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Anka Provencale med råstekt potatis
    Betyg 3.6 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kyckling- och varm pastasallad
    Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad