Heta räkrullar
Lysande snittar som kommer att bli en succé på mingelpartyt. Fräscha räkor blandas med fyllig crème fraiche, majonnäs och het chili. Röran sveps sedan in i färskt tunnbröd och rullas ihop till gudomliga, heta räkrullar.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 1998
Ingredienser
10 portioner
500 g räkor med skal
1 dl majonnäs
1/2 dl crème fraiche
2 msk chilisås
1/2 msk chilipulver
2 msk finhackad rödlök
4 ark tunnbröd
färsk körvel till garnering
För alla
Gör glutenfri: välj ett glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Helt klart ett godkänt recept, men det finns godare förrätter. Eftersom vi hade läst kommentarerna förväntade vi oss en smaksensation och blev därför besvikna.
Martin
2007-09-16Helt enkelt en succé på infyttningsfesten. Carina och Carita åt nästan en hel bricka i var!
Leila
2005-03-30Perfekt som förrätt när man är många! Blir bara godare om man gör dem lite i förväg.
Maria
2004-09-09