Heta räkrullar

Betyg 2.9 av 5.
35 personer har röstat
10
Heta räkrullar

Lysande snittar som kommer att bli en succé på mingelpartyt. Fräscha räkor blandas med fyllig crème fraiche, majonnäs och het chili. Röran sveps sedan in i färskt tunnbröd och rullas ihop till gudomliga, heta räkrullar.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 1998

Heta räkrullar

Ingredienser

10 portioner
500 g  räkor med skal
1 dl  majonnäs
1/2 dl  crème fraiche
2 msk  chilisås
1/2 msk  chilipulver
2 msk  finhackad rödlök
4   ark tunnbröd
färsk körvel till garnering

För alla

Gör glutenfri: välj ett glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.9 av 5.
35 personer har röstat

Kommentarer

Helt klart ett godkänt recept, men det finns godare förrätter. Eftersom vi hade läst kommentarerna förväntade vi oss en smaksensation och blev därför besvikna.

Martin

2007-09-16

Helt enkelt en succé på infyttningsfesten. Carina och Carita åt nästan en hel bricka i var!

Leila

2005-03-30

Perfekt som förrätt när man är många! Blir bara godare om man gör dem lite i förväg.

Maria

2004-09-09

Testa liknande recept

Najadlaxrulle med gurka och senapskräm
Betyg 2.9 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Svennis italiarullar
Betyg 2.6 av 5.
17 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tunnbrödsrulle med kyckling
Betyg 4.9 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tunnbrödswrap
Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad salsiccia med piadinabröd
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Magnus tunnbrödsrullar
Betyg 3.1 av 5.
24 personer har röstat
Under 15 min att tillaga