Hemgjorda fiskbullar med ingefära och nudlar

Betyg 4.6 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Hemgjorda fiskbullar med ingefära och nudlar

Recept på hemgjorda fiskbullar, här gjorda på torsk som får smak av ingefära, chili, lime, vitlök och koriander. De smarriga fiskbullarna serveras i en värmande buljong tillsammans med ramennudlar, pak choi och böngroddar. Smaklig måltid!

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2020

Hemgjorda fiskbullar med ingefära och nudlar

Ingredienser

4 portioner

Fiskbullar

500 g skinnfri torskfilé
1 tsk salt
1 äggvita
1/2 dl majsstärkelse
1/2 hackad chilifrukt
1 msk finriven ingefära
1 tsk finrivet limeskal
1 finriven vitlöksklyfta
1 dl hackad koriander
12 dl vatten
2 hönsbuljongtärningar
2 msk vit misopasta
1 tsk sambal oelek
200 g ramennudlar
1 förp pak choi (à 250 g)
1 förp färska böngroddar (à ca 180 g)
2 msk rostade sesamfrön
färsk koriander (till garnering)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Sååå gott!

    Stina

  • Fiskbullarna blev supergoda, men buljongen var ganska trist så den får man piffa till lite.

    Ludvig oskar

Testa liknande recept

  • Ramen med kryddig fläskfärs
    Betyg 4.6 av 5.191 personer har röstat
    Receptet har 27 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Het misomarinad
    Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Curryramen med pak choi och tofu
    Betyg 3.7 av 5.21 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ramensoppa med kyckling
    Betyg 4.3 av 5.79 personer har röstat
    Receptet har 9 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Jalapeño poppers
    Betyg 3.4 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad