Hemgjord risgrynsfrukost med bär och honung

Betyg 3.4 av 5.
8 personer har röstat
0
Hemgjord risgrynsfrukost med bär och honung

Uppskattad risgrynsfrukost som även passar som mellanmål eller dessert. Färdig risgrynsgröt och yoghurt blandas. Hallon och blåbär läggs ovanpå och toppas med krossade digestivekex och honung. Tips till dessert: Byt youghurten mot vispad grädde.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2007

Hemgjord risgrynsfrukost med bär och honung

Ingredienser

1 portion
1 dl  färdig risgrynsgröt
1/2 dl  turkisk yoghurt
1 dl  något tinade hallon och blåbär
1/2   smulat digestivekex
2 tsk  honung

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.
8 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Kall risgrynsgröt med apelsin och kanel
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Risgrynsgröt med citrus och skummad kanelmjölk
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Saffrans- och risgrynspudding
Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Karamelliserad saffransgröt
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kall risgrynsgröt med rostad kokos
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Risgrynspudding med saftsås
Betyg 4 av 5.
94 personer har röstat
Under 45 min att tillaga