Hemgjord risgrynsfrukost med bär och honung

Betyg 3.4 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Hemgjord risgrynsfrukost med bär och honung

Uppskattad risgrynsfrukost som även passar som mellanmål eller dessert. Färdig risgrynsgröt och yoghurt blandas. Hallon och blåbär läggs ovanpå och toppas med krossade digestivekex och honung. Tips till dessert: Byt youghurten mot vispad grädde.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2007

Hemgjord risgrynsfrukost med bär och honung

Ingredienser

1 portion
1 dl färdig risgrynsgröt
1/2 dl turkisk yoghurt
1 dl något tinade hallon och blåbär
1/2 smulat digestivekex
2 tsk honung

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

Risgrynspudding med saftsås
Betyg 4 av 5.106 personer har röstat
Receptet har 24 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Kall risgrynsgröt med apelsin och kanel
Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Risgrynsgröt med citrus och skummad kanelmjölk
Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Saffrans- och risgrynspudding
Betyg 3.6 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Dutch baby med risgrynsgröt
Betyg 3.6 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Risgrynsplättar
Betyg 4 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad