Helstekt pepparfilé

Finaste nyårsmaten eller en mycket uppskattad festmiddag, denna helstekta pepparfilé är en riktig vinnare! Oxfilén tar lite tid i anspråk men med sitt saftiga resultat är filén klart värd sin ansträngning.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2003

Gör så här
00:00:00
00:00:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
27 stEnkelt att laga och smakade fantastiskt. Serverade med små rårakor och rödvinsreduktion. Janne
Jan
Det här är säkra kort! Sååå gott! Enkelt att göra och det går inte att misslyckas. Jag brukar servera med ugnsstekta rotsaker och rödvin sås.
Danuta
Är det någon som testat att göra det här på ryggbiff? Isåfall vilken temperatur? Har gjort den på oxfilé flera gånger, så nöjd
Jessica
Otroligt gott och mkt av jobbet görs dagen innan! Hugo
Bengt
Vad är det för grönsaker till? Lyckas in få upp buffé 2003/12 men hittat att Fransk potatisgratäng och rödvinsås med sting fanns med
Charlotta
Fantastiskt recept som aldrig misslyckas!
Petra
Bra att man kan förbereda, föredrar nog 65 grader, då vi vill ha medium
Elisabeth
Vi gör alltid denna på Fläskfile´. Blir jättegott
Anna-karin
Tycker att temperaturen bör vara 65 grader C, då är köttet medium, och fortfarande mört.
Marianne
Den här oxfilén har blivit nyårsmiddag tre år i rad, alltid lika uppskattad!! & så med rödvinssåsen till så klart! Får 10 p av 10 möjliga! Tänkte passa på att fråga om någon har använt marinaden till fläskfile? /Linda
Linda