Helgas ansjovisfilé

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Helgas ansjovisfilé

Helgas ansjovisfilé är ett utsökt och lättlagat recept med ansjovisfiléer och en röra som du gör av olja, rödvinsvinäger, senap, ketchup, salt och peppar. Du serverar ansjovisen med röran på och strör rödlök över. Fantastiskt gott!

Ett recept från:
Buffé nr 12, 1998

Helgas ansjovisfilé

Ingredienser

4 portioner
15   ansjovisfiléer
3 msk  matolja
1 msk  rödvinsvinäger
3 msk  tomatketchup
1 tsk  svensk senap
lite salt
nymalen svartpeppar

Garnering

1/2   finhackad rödlök

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Sill Aurora
Betyg 1.7 av 5.
11 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Drottning Margrethes sill
Betyg 4.8 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Mandelpotatis-tilltugg
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Janssons knäckemacka
Betyg 5 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Curryketchup
Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Ansjovissmör på knäcke
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga