Havskräfta "crispy" med currydipp
![Havskräfta "crispy" med currydipp](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_17577/cf_259/havskrafta__crispy__med_currydipp.jpg)
Är du sugen på havskräftor? Testa att laga till en krispig havskräfta genom att fritera den! Servera den krispiga havskräftan tillsammans med en kryddig currydipp.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2008
![Havskräfta "crispy" med currydipp](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_17577/cf_259/havskrafta__crispy__med_currydipp.jpg)
Ingredienser
10 portioner
1 dl majonnäs
1/2 dl matyoghurt (10%)
2 tsk curry
1/2 msk färskpressad limejuice
salt och peppar
10 havskräftor
3 skivor formbröd
mjöl
ägg
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer