Hasselbackskyckling med fetaost och krämig örtröra

Betyg 4.1 av 5.30 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Hasselbackskyckling med fetaost och krämig örtröra

Hasselbackskyckling är lite av ett genidrag och ger kycklingen en fantastisk smak genom att du fyller filéerna med fetaost och färska örter. En ljummen pastasallad med spenat och tomater passar toppen att servera till de fyllda kycklingfiléerna.

Hasselbackskyckling med fetaost och krämig örtröra

Ingredienser

4 portioner
2 dl finhackade färska örter t ex basilika och persilja
150 g fetaost
1 dl riven ost
1 förp kycklingbröstfilé (à 700 g)
olja (till ugnsformen)
salt
svartpeppar

Pastasallad

4 port färsk pasta (gärna tortellini)
500 g körsbärstomater
1 tsk olja
3 msk balsamvinäger
1 förp färsk babyspenat (à 65 g)

Gör så här

00:20:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

3 st
  • Inte gott. För mycket balsamvinäger

    Ulla

  • Gott! Gjorde dock en sås till med örter i.

    Gunilla

  • Riktigt gott! Jättegott med smaken av balsamvinäger i kombination med kycklingen

    Jessica

Testa liknande recept

  • Kycklingwrap
    Betyg 4 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Grillad "lammflinta"
    Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad