Halstrad torsktartar med kapris- och rödbetssmör

2
1
Halstrad torsktartar med kapris- och rödbetssmör

Halstrad torsktartar med kapris- och rödbetssmör är en utsökt fiskrätt som passar att bjuda på året runt. Servera torsktartaren med kokt eller pressad potatis och en grönsallad.

Skriv ut
Halstrad torsktartar med kapris- och rödbetssmör

Ingredienser

4 portioner
600 g
torskfilé, sej eller hoki
1 msk
hackad dill
1 tsk
svensk stark senap
1
äggula
-
salt
-
nymald vitpeppar
2 msk
smör eller margarin

Kapris- och rödbetssmör

75 g
smör eller margarin
2 msk
tärnad rödbeta (+ lite spad)

Till servering

kokt potatis
Under 45 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentar

Christina

1/15/2007

Det här är supergott och enkelt. Ännu godare blir det med pressad potatis till.

Testa liknande recept