Halstrad torsktartar med kapris- och rödbetssmör

2
1
Halstrad torsktartar med kapris- och rödbetssmör

Halstrad torsktartar med kapris- och rödbetssmör är en utsökt fiskrätt som passar att bjuda på året runt. Servera torsktartaren med kokt eller pressad potatis och en grönsallad.

Skriv ut
Halstrad torsktartar med kapris- och rödbetssmör

Ingredienser

4 portioner
600 g torskfilé, sej eller hoki
1 msk hackad dill
1 tsk svensk stark senap
1 äggula
salt
nymald vitpeppar
2 msk smör eller margarin

Kapris- och rödbetssmör

75 g smör eller margarin
2 msk tärnad rödbeta (+ lite spad)

Till servering

kokt potatis

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentar

Christina

2007-01-15

Det här är supergott och enkelt. Ännu godare blir det med pressad potatis till.

Testa liknande recept