Hallon- och jordgubbsglass

Betyg 4.4 av 5.25 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Hallon- och jordgubbsglass

Lätt beroendeframkallande ”nice cream” med mycket sommarkänsla i både smak, färg och svalkande effekt. Basen är fryst banan, frysta hallon och jordgubbar, som snabbt mixas ihop till en glassliknande konsistens. Hugg in direkt – den är bäst nygjord.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2016

Hallon- och jordgubbsglass

Ingredienser

2 portioner
2 dl frysta jordgubbar (2 dl motsvarar ca 120 g)
2 dl frysta hallon (2 dl motsvarar ca 120 g)
1 banan (fryst i skivor)
2 dl kokosgrädde
2 tsk agavesirap
1 krm vaniljpulver

Topping

kakaonibs

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

3 st
  • En riktig hit! Perfekt mellis och barnet tycker det smakar glass.

    Hanna

  • Jag tog det jag hade, lönnsirap och blåbär. Lakritsflakes och färska blåbär som topping. Det blev jättegott. Lätt att variera smak. Det här kommer jag att göra fler gånger.

    Eva

  • Gott med en tydlig smak av kokos, så den är fin om man gillar det!

    Rachel

Testa liknande recept

  • Chokladmousse med avokado
    Betyg 4.4 av 5.39 personer har röstat
    Receptet har 9 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Vegolasagne med zucchini och spenat
    Betyg 3.7 av 5.29 personer har röstat
    Receptet har 7 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Toast med röda bär och kiwi
    Betyg 3.8 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Svamp- och spenattagliatelle
    Betyg 3.4 av 5.19 personer har röstat
    Receptet har 8 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad