Hallon med chokladkräm
En sofistikerad efterrätt som är riktigt snabb och enkel att göra. Smakerna av söta hallon och chokladkräm av yoghurt och mörk choklad gifter sig fint i munnen. Färgerna blir tjusiga ihop, servera gärna i flotta små skålar eller glas!
Ingredienser
För alla
Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: Använd mjölkfri choklad vid behov. Använd laktosfri matyoghurt.
Gör mjölkproteinfri: Använd mjölkfri choklad. Byt ut yoghurten mot Sour Supreme (innehåller soja).
OBS! Livsmedelsverket rekommenderar att man kokar frysta hallon av utländskt ursprung. Bären kan nämligen bära på ett virus som orsakar vinterkräksjuka. Det är däremot ingen fara om du använder frysta hallon plockade i Sverige, därför rekommenderar vi att använda svenska hallon till detta recept.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer