Hällefilé med ingefära

Betyg 2.4 av 5.31 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Hällefilé med ingefära

Det här receptet på hällefilé med ingefära har delikata och förstklassiga smaker av bland annat ingefära, färskpressad apelsin, vinäger och soja. En rätt med utsökta smaker utöver det vanliga som är underbar att servera tillsammans med ris!

Ett recept från:
Buffé nr 2, 1999

Hällefilé med ingefära

Ingredienser

4 portioner
750 g hällefilé
1 tsk salt
3 cm färsk ingefära
4 salladslökar
olja till wokning/stekning

Woksås

3 msk färskpressad apelsinsaft
3 msk vinäger t ex risvinäger
3 msk soja
1 tsk socker

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.4 av 5.31 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Stekta bananer med råsocker och glass
Betyg 4.4 av 5.34 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Nöt & bärmixbollar
Betyg 1.4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Choklad- och kokosruta med apelsin
Betyg 3.4 av 5.142 personer har röstat
Receptet har 12 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillad sparris i apelsin/basilikadressing
Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ångkokta dumplings
Betyg 2.8 av 5.291 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Apelsinsill
Betyg 2.1 av 5.40 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad