Hällefilé med ingefära

Betyg 2.4 av 5.
31 personer har röstat
0
Hällefilé med ingefära

Det här receptet på hällefilé med ingefära har delikata och förstklassiga smaker av bland annat ingefära, färskpressad apelsin, vinäger och soja. En rätt med utsökta smaker utöver det vanliga som är underbar att servera tillsammans med ris!

Ett recept från:
Buffé nr 2, 1999

Hällefilé med ingefära

Ingredienser

4 portioner
750 g hällefilé
1 tsk salt
3 cm färsk ingefära
4 salladslökar
olja till wokning/stekning

Woksås

3 msk färskpressad apelsinsaft
3 msk vinäger t ex risvinäger
3 msk soja
1 tsk socker

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.4 av 5.
31 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Stekta bananer med råsocker och glass
Betyg 4.4 av 5.
32 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Nöt & bärmixbollar
Betyg 1.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Choklad- och kokosruta med apelsin
Betyg 3.4 av 5.
141 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ångkokta dumplings
Betyg 2.8 av 5.
291 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillad sparris i apelsin/basilikadressing
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Apelsinsill
Betyg 2.1 av 5.
40 personer har röstat
Över 60 min att tillaga