Hällefilé med ingefära

Betyg 2.4 av 5.31 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Hällefilé med ingefära

Det här receptet på hällefilé med ingefära har delikata och förstklassiga smaker av bland annat ingefära, färskpressad apelsin, vinäger och soja. En rätt med utsökta smaker utöver det vanliga som är underbar att servera tillsammans med ris!

Ett recept från:
Buffé nr 2, 1999

En tom tallrik med bestick och en grön kvist

Ingredienser

4 portioner
750 g hällefilé
1 tsk salt
3 cm färsk ingefära
4 salladslökar
olja till wokning/stekning

Woksås

3 msk färskpressad apelsinsaft
3 msk vinäger t ex risvinäger
3 msk soja
1 tsk socker

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Stekta bananer med råsocker och glass
    Betyg 4.4 av 5.36 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Nöt & bärmixbollar
    Betyg 1.4 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Choklad- och kokosruta med apelsin
    Betyg 3.4 av 5.143 personer har röstat
    Receptet har 12 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ångkokta dumplings
    Betyg 2.8 av 5.291 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pepparkaksbollar
    Betyg 2.9 av 5.152 personer har röstat
    Receptet har 16 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad