Gurksill

Betyg 3.4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Gurksill

Fascinerande enkelt sätt att göra inlagd sill. Den fräscha gurkan blandas med fyllig crème fraiche och yoghurt och gurksillen får också en intensiv och god smak av rödlöken och dillen.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 1998

En tom tallrik med bestick och en grön kvist

Ingredienser

4 portioner
400 g hela matjessillfiléer

Sås

1 gurka (à ca 500 g)
2 dl crème fraiche
1 dl naturell yoghurt
3 msk finhackad rödlök
2 msk finskuren dill

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Matjessill med gurksås
    Betyg 1 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Matjessill på grillen
    Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Sillcarpaccio
    Betyg 1.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Tomatsill
    Betyg 3.5 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Matjessill i papper
    Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Matjessill på lerfat
    Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad