Gurksill

Betyg 3.4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Gurksill

Fascinerande enkelt sätt att göra inlagd sill. Den fräscha gurkan blandas med fyllig crème fraiche och yoghurt och gurksillen får också en intensiv och god smak av rödlöken och dillen.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 1998

Gurksill

Ingredienser

4 portioner
400 g hela matjessillfiléer

Sås

1 gurka (à ca 500 g)
2 dl crème fraiche
1 dl naturell yoghurt
3 msk finhackad rödlök
2 msk finskuren dill

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.5 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Matjessill med gurksås
Betyg 1 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Sherrysill
Betyg 3.6 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ugnsbakad gädda med matjessill & dill
Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Matjessill med gulbeta och rågcrunch
Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Matjessill i papper
Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Matjesrulle
Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad