Gurksill

Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
0
Gurksill

Fascinerande enkelt sätt att göra inlagd sill. Den fräscha gurkan blandas med fyllig crème fraiche och yoghurt och gurksillen får också en intensiv och god smak av rödlöken och dillen.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 1998

Gurksill

Ingredienser

4 portioner
400 g hela matjessillfiléer

Sås

1 gurka (à ca 500 g)
2 dl crème fraiche
1 dl naturell yoghurt
3 msk finhackad rödlök
2 msk finskuren dill

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Matjessill med gurksås
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Sherrysill
Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ugnsbakad gädda med matjessill & dill
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Matjessill i papper
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Currysill med dill
Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Matjesrulle
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga