Gurkfrittata

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Gurkfrittata

Lyxig och fräsch variant på en klassisk omelett. Denna gurkfrittata är en omelett på ägg, gurka, svartpeppar och vitlök. Servera gurkfrittatan med en klick crème fraiche och rom.

Ett recept från:
Buffé nr 7, 1999

Gurkfrittata

Ingredienser

4 portioner
1   gurka (1 st motsvarar ca 500 g)
3   ägg
1/2 tsk  salt
1/2 tsk  peppar
1   vitlöksklyfta
smör

Till servering

4 msk  gräddfil eller lättcrème fraiche
1   burk regnbågsrom eller stenbitsrom (à ca 50 g)
oliver

För alla

Gurkfrittata är fri från gluten men innehåller ägg och laktos.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Enkel tortilla med grillad karré, krisp och dippsås
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Svennis italiarullar
Betyg 2.6 av 5.
17 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Gravlaxfralla med senapsdressing
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tunnbrödsrulle med kalkonchorizo
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sillklämma med mandelpotatis och citronpicklad gurka
Betyg 4.8 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pitabröd med tomatsallad
Betyg 3 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga