Hett tillbehör till grillad korv. Med sting av wasabi, rostade sesamfrön, krispig gurka och lök. Passar till vanlig grillkorv, kryddkorv eller kalkonkorv. Prova istället för bostongurka, gärna med bröd till.
Läs noga ingrediensförteckningen på wasabi paste och kalkongrillkorven. I övrigt är rätten fri laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör äggfri: använd äggfri majonnäs.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Linda
2015-03-17Jag gjorde den (tack och lov) med sesamfrö, och det blev fantastiskt gott! Åt röran med kryddiga korvar.
Redaktionen
2015-03-17Hej Linda! Du har helt rätt och vi ber om ursäkt för att vi skrev fel - det ska vara sesamfrö! (som vi nu uppdaterat till)
Linda
2015-03-12Senapsfrö eller sesamfrö? Det är stor skillnad!