Gul torskgryta

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Gul torskgryta

Gul torskgryta är en härlig och krämig fiskgryta med rotfrukter som får sin härliga och pigga färg från gurkmeja. Rätten tar inte lång tid att tillaga och är utomordentligt god att servera med kokt pressad potatis.

Gul torskgryta

Ingredienser

4 portioner
500 g torskfilé, sej eller hoki
3 morötter
150 g rotselleri
1 purjolök
2 dl vatten
1 dl grädde
2 msk vetemjöl
1 msk gurkmeja
1 tsk salt
1 krm peppar

Till servering

kokt- eller pressad potatis
skivade tomater

Gör så här

00:05:00
00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Gula fiskbiffar
Betyg 3.2 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Korv på grön bädd
Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Bröd med grönsaker
Betyg 4.1 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Solgul shot
Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Rimmad torsk med selleripuré i rostad paprika
Betyg 2.6 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Torskfilé med gurka, pepparrot och laxrom
Betyg 3 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad