Gul torskgryta

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
0
Gul torskgryta

Gul torskgryta är en härlig och krämig fiskgryta med rotfrukter som får sin härliga och pigga färg från gurkmeja. Rätten tar inte lång tid att tillaga och är utomordentligt god att servera med kokt pressad potatis.

Gul torskgryta

Ingredienser

4 portioner
500 g  torskfilé, sej eller hoki
3   morötter
150 g  rotselleri
1   purjolök
2 dl  vatten
1 dl  grädde
2 msk  vetemjöl
1 msk  gurkmeja
1 tsk  salt
1 krm  peppar

Till servering

kokt- eller pressad potatis
skivade tomater

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Gula fiskbiffar
Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Korv på grön bädd
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Bröd med grönsaker
Betyg 4.1 av 5.
13 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rimmad torsk med selleripuré i rostad paprika
Betyg 2.6 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Solgul shot
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Laxinlindad torskrygg med grönkålstimbal
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga