Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Medel

Gubbröra med lax

Gubbröra med lax på knäckebröd serverat med en kall öl en varm sommardag, ja då är gubbröran fullkomlig! Lättgjord röra av ägg, rödlök, gravad eller kallrökt lax och dill. Enkelt och bekvämt!

Detta är ett recept från Buffé nr 6, 2010
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka äggen 4–5 minuter. Skala och finhacka lök och ägg. Skär laxen i små bitar.
  2. Blanda allt och krydda med peppar. Servera med knäckebröd.

För alla

Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: ersätt äggen med t ex mozzarellaost.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 2 ägg
  • 1 rödlök
  • 100 g gravad eller kallrökt lax
  • 1/2 dl finskuren dill
  • 1 krm peppar
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?