Gryta med kebab och dijonsenap

Betyg 4 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Gryta med kebab och dijonsenap

En enkel och snabb kebabgryta. Grytan smaksätts med dijonsenap och timjan. Grädde tillför krämigheten, syra och sötma från körsbärstomater och cornichons, låt smakerna koka ihop några minuter och servera med nykokt fluffigt ris.

Gryta med kebab och dijonsenap

Ingredienser

4 portioner
4 port ris
2 schalottenlökar
1 vitlöksklyfta
250 g körsbärstomater
1 msk olja
1 förp klassisk kebab (à 275 g)
3 msk tomatpuré
3 dl vispgrädde
1 msk dijonsenap
1 tsk torkad timjan
1 dl cornichons
salt
peppar

Till servering

gräddfil
sallad
färsk timjan

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Enkelt och gott, med lite kebab krydda och lite chiliflakes blir det en topprätt!

Kristin

2025-05-01

superenkel och god vardagsrätt!

Selma

2024-10-25

Testa liknande recept

Gyrosrulle med pommes frites
Betyg 5 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kebabgifflar
Betyg 4.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Dirty fries med vegokebab
Betyg 4.5 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kebabitos - friterade kebabrullar
Betyg 4.9 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Kebabrulle
Betyg 4.3 av 5.20 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kebabpizza
Betyg 4.7 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad