Gryta med kebab och dijonsenap

En enkel och snabb kebabgryta. Grytan smaksätts med dijonsenap och timjan. Grädde tillför krämigheten, syra och sötma från körsbärstomater och cornichons, låt smakerna koka ihop några minuter och servera med nykokt fluffigt ris.

Ingredienser
4 portioner
4 port ris
2 schalottenlökar
1 vitlöksklyfta
250 g körsbärstomater
1 msk olja
1 förp klassisk kebab (à 275 g)
3 msk tomatpuré
3 dl vispgrädde
1 msk dijonsenap
1 tsk torkad timjan
1 dl cornichons
salt
peppar
Till servering
gräddfil
sallad
färsk timjan
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Enkelt och gott, med lite kebab krydda och lite chiliflakes blir det en topprätt!
Kristin
2025-05-01superenkel och god vardagsrätt!
Selma
2024-10-25